kedd



Pánik

színes, magyar romantikus vígjáték, 94 perc, 2008

rendező: Till Attila

szereplők:
Gubík Ági (Zsuzsi)
Valcz Péter (Krisztián, Zsuzsi öccse)
Bánsági Ildikó (Elli, Zsuzsi anyja)
Thúróczy Szabolcs (Dick)
Kovács Lehel (Dino)
Schell Judit (Dr. Berger Berta, Zsuzsi terapeutája)
Egri Márta (Ilona, Elli barátnője)
Stefanovics Angéla (Katalin, Krisztián barátnője)
Kolovratnik Krisztián (Kirill)
Ónodi Eszter (Dóri, Ilona lánya)
Koppány Zoltán

Zsuzsi (Gubik Ági) harmincéves korára mindent elért, amire egy ember csak vágyhat: két diploma, jól fizető állás, szép autó, saját lakás.Aztán egy szép napon a fiatal PR igazgató lány arra ébred, hogy valami nem stimmel... Nem kap levegőt, zakatol a szíve.
Amikor még szerelme, Kirill (Kolovratnik Krisztián) is elhagyja, önként bevonul a Pánik Klinikára. Itt a rendkívül ambíciózus terapeuta (Schell Judit) nirányítása alá kerül, aki furcsa módszerekkel próbálja kezelni őt és aklinika többi pánikbetegét. Zsuzsi számára óriási feladattá válik egy aprócska cél: valahogy elhagyni az intézményt, kilépni a kapun és visszailleszkedni a hétköznapokba.
A falakon túl persze mindenki teljesen normális: Zsuzsi anyja (Bánsági Ildikó) és barátnője (Egri Márta), a két hatvanéves bombázó leküzdhetetlen vásárlási- és kalandlázban ég. A barátnő kisgxermekes lánya (Ónodi Eszter) túlzott aggodalommal figyeli csecsemője minden mozdulatát, Zsuzsi öccse (Valtz Péter) pewdig anyjukat szeretné megszabadítani a mamát birtokló szörnyetegtől - egy pisztoly segítségével.
A felbukkanó szuperkemény zsaruk (Thuróczy Szabolcs, Kovács Lehel) tettlegességig fajuló egésznapos vitát folytatnak meleg identitásuk miatt.

http://data.hu/get/3692793/panik.txt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése