vasárnap


A család és a haverok / Friends and Family


feliratos amerikai vígjáték / comedy, romance 2003

Rendező/director: Kristen Coury

Szereplők/cast:
Tony Lo Bianco,
Greg Lauren,
Christopher Gartin,
Tovah Feldshuh,
Rebecca Creskoff,
Beth Fowler,
Edward Hibbert,
Meshach Taylor,
Brian Lane Green

Ismerd meg az igazi meleg maffiát! Stephen és Danny egy Manhattan-i pár, akiknek mindenük megvan -- egy mesés ház, jó barátok, rengeteg pénz -- és ami a legfontosabb, egymás társasága. Aztán egy napon, Stephen szüleinek meglepetésszerű látogatása azzal fenyeget, hogy a fiúk lelepleződnek. Hogy mi a nagy titok? Nem az, hogy Stephen és Danny melegek -- Stephen szülei jól tudják ezt. Amit nem tudnak az az, hogy fiuk és párja a Maffia verőemberei, a nagyhatalmú maffiafőnök, Victor Patrizzi fő behajtói. Stephen évekig azzal kábította szüleit, hogy ő és Danny sikeres vendéglátós vállalkozást üzemeltetnek. Hogy a dolog még bonyolultabb legyen, Stephen mamája arra kéri őket, hogy rendezzenek egy születésnapi bankettet FBI-ügynök apukájának. Mulatságos bonyodalmak következnek, ahogy a fiúk felsorakoztatják macsó gengszter haverjaikat, mint pincéreket a képzeletbeli cég alkalmazásában. A derű csak fokozódik, amikor a kemény fiúk eldöntik, hogy "meleg tanórákat" kell venniük, hogy még hihetőbb legyen a színjáték.
Mindeközben a Patrizzi család körül bajok sűrűsödnek. Don Patrrizzi gyönyörű lánya beállít vőlegényével, aki nem olasz, s akinek saját családja is tartogat titkokat. Victor fiai pedig jobban el vannak foglalva a főzéssel és a felszolgálással, mint a Család ügyeivel.
Ingerlékeny travesztik és támadó jobboldali fanatikusok színesítik a képet, mígnem a két szeretnivaló gazember felfedi valódi foglalkozását, és mindent helyrehoz.

Stephen and Danny are a Manhattan couple who have it all--a fabulous house, good friends, lots of money--and more importantly, they have each other. When Stephen’s meddling Mom and FBI agent Father show up for an unexpected visit, the mens’ lives are thrown into chaos as they try to hide their big secret. Stephen’s parents know the guys are a couple, but they think Stephen and Danny run a successful...


hunsub

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése