kedd




Wedding wars

színes feliratos amerikai vígjáték / american comedy 87', 2006

rendező/director: Jim Fall

szereplők/cast:
John Stamos (Shel Grandy)
Eric Dane (Ben Grandy)
Bonnie Somerville (Maggie Welling)
Sean Maher (Ted Moore)
Rosemary Dunsmore (Claire Welling)
Jayne Eastwood (Wanda Grandy)
Linda Kash (Mrs. Fairfield)
Sean McCann (Verne Grandy)
James Brolin (Conrad Welling)

Shel, a jóképű rendezvényszervező azt a feladatot kapja, hogy szervezze meg a bátyja, Ben esküvőjét. Örömmel veszi a felkérést mindaddig, míg meg nem tudja, hogy a testvére jövendőbelijének apja készül a választásokra, és a kampányának egyik fő vonala a melegek házasságának tiltása.
Ráadásul Ben a leendő kormányzó szövegírója és segített megírni a melegek elleni kampány beszédét. Már majdnem minden készen áll az esküvőre, Shel azonban sztrájkba kezd, mert nem akar segédkezni egy olyan embernek, aki az ellenkező oldalon áll. A média is felkapja az ügyet, és így már nem csak kettejük háborújáról lesz szó, egyre több meleg sztrájkba kezd előbb a városban, majd a megyében, végül az egész Egyesült Államokban.

Shel, a gay party planner, agrees to organize the nuptials for straight brother Ben to Maggie, the daughter of Maine's Governor. After Shel finds out that Ben, a campaign manager for his future father-in-law, is behind the governor's speech against gay marriage, he decides to go on strike for equal rights. Shel's strike picks up steam and eventually spreads nationwide, leaving the impending wedding vows in the hands of a tacky planner and overall, in question.


hunsub:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése