kedd




A nagymenő visszatér / People

színes, magyarul beszélő, francia-spanyol vígjáték, 87 perc, 2004 

rendező: Fabien Onteniente

szereplők: 
Rupert Everett (Charles de Poulignac)
José Garcia (John John)
Ornella Muti (Aphrodita)
Patrice Cols (Branco)
Elie Semoun (Cyril Legall)
Bernard Farcy (B.B. Bellencourt)
Rossy de Palma (Pilar)

Nem könnyű a hirtelen jött népszerűségtől megválni. A Nagymenő sem tud ellenállni a meghívásnak és természetesen megjelenik Ibizán a John John által szervezett legvadabb és legextravagánsabb partin, melyet a sziget valaha is átélt. És amikor megpillantja Ibiza királynőjét, tudja mit kell tennie de nem egészen biztos benne, hogy hogyan. De túl néhány go-go táncosnőn és vad éjszakai klubos kalandon közelebb kerülhet szíve választottjához.




Elena Undone 

színes,  feliratos amerikai dráma 2010

rendező:Nicole Conn

szereplők:
Necar Zadegan ... Elena
Traci Dinwiddie ... Peyton
Gary Weeks ... Barry
Sam Harris ... Tyler
Connor Kramme ... Nash
Sabrina Fuster ... Tori
Mary Wells ... Wave
Erin Carufel ... Millie 

A film, a sors által összehozott,két teljesen különböző nő románcát mutatja be,amiben Payton és Elena szerelembe esik,de megtörni látszik az elképzeléseik afelől,hogy kettejüknek van jövője...

hétfő



Szoba Rómában / Room in Rome

Szines feliratos spanyol dráma, 2010

Rendező: Julio Medem

Szereplők: 
Elena Anaya 
Natasha Yarovenko 
Enrico Lo Verso 
Najwa Nimri

A történet Egy Róma központjában álló szállodai szobában játszódik, két fiatal nőről szól, akik megismerik, átélik azt a testi kalandot, mely mély nyomot hagy a lelkükben. Két fiatal nő, Alba és Natasha, Rómában találkoznak, és eltöltenek egy intenzív éjszakát együtt, amely tele van titkokkal és fizikai szenvedéllyel.A következő reggel újra a saját útjukat járják, és visszatérnek a partnereikhez, de mindig emlékezni fognak arra a mágikus éjszakára.

péntek



Hármasban szép az élet / Three to Tango

színes, magyarul beszélő, amerikai-ausztrál romantikus vígjáték, 98 perc, 1999 

rendező: Damon Santostefano

szereplők: 
Matthew Perry (Oscar Novak)
Neve Campbell (Amy Post)
Dylan McDermott (Charles Newman)
Oliver Platt (Peter Steinberg)
Cylk Cozart (Kevin Cartwright)
Deborah Rush (Lenore)
John C. McGinley (Strauss)

Oscar Novak (Matthew Perry) feltörekvő építész besétál a mesésen gazdag Charles Newman (Dylan McDermott) csapdájába. A féltékeny üzletember ugyanis a tervezés helyett más feladatot bíz rá: barátnőjét, a gyönyörű Amyt (Neve Campbell) kellene szemmel tartani. Oscar persze beleszeret a lányba, amitől felbolydul a világ. Kiderül ugyanis, hogy Oscart a családja és a barátai is melegnek tartották! Hab a tortán, hogy üzletfelei sem gondolják másképp.

vasárnap



East Side Story

feliratos, amerikai-spanyol romantikus vígjáték, 2006

rendező: Carlos Portugal

szereplők:
René Alvarado, 
David Berón,
Steve Callahan

L. A.-ben, Diego a családi étteremükben dolgozik, és titkos viszonyt tart fenn a macsó Pablo-val. A környéket kezdik ellepni a fehér középosztálybeli melegpárok és felverik az ingatlanárakat. A szexi Wesley is ide költözik, mégpedig Diego szomszédságába. Kettejük bimbózó szerelme vajon túléli a megpróbáltatásokat, melyeket az exek, az anyagi különbségek és a társadalmi előítéletek jelentenek?

szerda




Another Gay Sequel: Gays Gone Wild! 

színes feliratos, amerikai vígjáték, 90 perc, 2008

rendező: Todd Stephens

szereplők:
Jonah Blechman, 
Jake Mosser,
Aaron Michael Davies 

A fiúk Fort Lauderdale-be utaznak a tavaszi szünetben ahol egy "Gays Gone Wild!" nevű versenyre neveznek. A feladat minél több versenyzővel szexuális kapcsolatot létesíteni és letaszítani trónjáról a címvédő Jaspert. A fiúk a Transamerica Airlines gépén utaznak vakációzni ahol a légiutaskísérőt a legendás new yorki transzszexuális Amanda Lepore alakítja. A pletykakirály Perez Hilton is feltűnik a filmben, saját magát alakítja és egy meleg papot vetkőztet le a férfi mosdóban. A nyaralóhelyet amerika két nagy transzvesztita sztárja, RuPaul és The Lady Bunny vezetik. 

kedd



Pánik

színes, magyar romantikus vígjáték, 94 perc, 2008

rendező: Till Attila

szereplők:
Gubík Ági (Zsuzsi)
Valcz Péter (Krisztián, Zsuzsi öccse)
Bánsági Ildikó (Elli, Zsuzsi anyja)
Thúróczy Szabolcs (Dick)
Kovács Lehel (Dino)
Schell Judit (Dr. Berger Berta, Zsuzsi terapeutája)
Egri Márta (Ilona, Elli barátnője)
Stefanovics Angéla (Katalin, Krisztián barátnője)
Kolovratnik Krisztián (Kirill)
Ónodi Eszter (Dóri, Ilona lánya)
Koppány Zoltán

Zsuzsi (Gubik Ági) harmincéves korára mindent elért, amire egy ember csak vágyhat: két diploma, jól fizető állás, szép autó, saját lakás.Aztán egy szép napon a fiatal PR igazgató lány arra ébred, hogy valami nem stimmel... Nem kap levegőt, zakatol a szíve.
Amikor még szerelme, Kirill (Kolovratnik Krisztián) is elhagyja, önként bevonul a Pánik Klinikára. Itt a rendkívül ambíciózus terapeuta (Schell Judit) nirányítása alá kerül, aki furcsa módszerekkel próbálja kezelni őt és aklinika többi pánikbetegét. Zsuzsi számára óriási feladattá válik egy aprócska cél: valahogy elhagyni az intézményt, kilépni a kapun és visszailleszkedni a hétköznapokba.
A falakon túl persze mindenki teljesen normális: Zsuzsi anyja (Bánsági Ildikó) és barátnője (Egri Márta), a két hatvanéves bombázó leküzdhetetlen vásárlási- és kalandlázban ég. A barátnő kisgxermekes lánya (Ónodi Eszter) túlzott aggodalommal figyeli csecsemője minden mozdulatát, Zsuzsi öccse (Valtz Péter) pewdig anyjukat szeretné megszabadítani a mamát birtokló szörnyetegtől - egy pisztoly segítségével.
A felbukkanó szuperkemény zsaruk (Thuróczy Szabolcs, Kovács Lehel) tettlegességig fajuló egésznapos vitát folytatnak meleg identitásuk miatt.

http://data.hu/get/3692793/panik.txt