szombat



Make The Yuletide Gay  / Karácsonyi meglepetés

színes, feliratos, amerikai vígjáték, 89 perc, 2009 

Rendező: Rob Williams 

Szereplők: 
Keith Jordan, 
Adamo Ruggiero, 
Hallee Hirsh
Derek Long, 
Kelly Keaton 

Olaf "Gunn" Gunnunderson egyetemista, aki évközben a suliban büszkén felvállalja, hogy meleg, de a szüleinél töltött karácsonyi ünnepek idejére vissza kell másznia a kis dobozba, ami a szülei fejében él róla. Mélységes nyugalommal viseli, hogy bogaras, konzervatív szülei megpróbálják összehozni gimis szerelmével, Abbyvel. De aztán váratlanul megjelenik az ajtóban Nathan, Gunn fiúja. Gunn szerepjátékba kezd, hogy ne derüljön fény kapcsolatukra, de egyre nagyobb nyomás nehezedik rá. Vajon képes lesz arra, hogy szülei előtt felfedje titkát, mielőtt máshogy derül ki az igazság?


pw: twirl

kedd



Nincsen nekem vágyam semmi

színes, magyar filmdráma, 80 perc, 1999 

rendező: Mundruczó Kornél

szereplők: 
Nagy Ervin (Brúnó)
Rába Roland (Ringó)
Csuja Imre (ügyvéd)
Kovács Martina (Mari)
Somodi Kálmán (apa)
Szirtes Ági (anya)
Csányi Sándor (strici)
Dióssi Gábor (kuncsaft)
Kupcsok Zoltán (traveszti)
  
Brúnó kettős életet él egy szerelmi négyszög kellős közepén. A vidéki idillből hetente kétszer a nagyvárosi prostik világába utazik. Mari, a szerelme, vidéken várja hétvégére. Ringó, a társa, hétfőtől péntekig ragaszkodik hozzá. Egy kuncsaftja a hét minden napján szereti őt. Brúnó eltéved a maga kavarta viharban. Hazudik, és káoszt teremt.


szombat



Add a kezed / Donne-moi la main

francia feliratos filmdráma, 80 perc, 2008

Director/Rendező: Pascal-Alex Vincent

Stars/Szereplők:
Alexandre Carril
Victor Carril
Anaïs Demoustier 

Antoine és Quentin két 18 éves egypetéjű iker, akik Franciaországban élnek édesapjukkal. Mikor édesanyjuk haláláról értesülnek, stoppal elindulnak Spanyolországba, hogy résztvegyenek a temetésen. Útközben bőven van idejük arra, hogy megismerjék egymást, így arra is, hogy rájöjjenek, nem is annyira hasonlóak, mint eddig gondolták... 



password: twirl